Een kijkje in de toekomst met HP’s nieuwste producten!

Een kijkje in de toekomst met HP’s nieuwste producten!

Bent u op zoek naar een maatwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MCS levert een complete oplossing (advies, verkoop, installatie, onderhoud en computertraining). 

MCS is gecertificeerd HP partner en leverancier. Wij helpen u graag! Zie ook onze Certificaten hieronder!

Ontdekt u de nieuwe obsessie. Dit superdunne, uiterst elegante model is net zo krachtig als een hoogwaardige pc. Hij is draagbaar. Hij is beeldschoon. Hij wordt uw nieuwe obsessie.

Een revolutie in mobiel werken

Efficiënt werken is nog nooit zo makkelijk geweest! Combineer de kracht en productiviteit van een pc met de connectiviteit van een smartphone in één strak en veilig device dat u in een dock kunt plaatsen op het moment dat u het even wat groter wilt aanpakken.

Met de HP Elite x3 maakt u op een eenvoudige manier verbinding met mensen, apps en data zonder telkens van device te wisselen. Het allereerste 3-in-1 device combineert de kracht en productiviteit van een pc met de connectiviteit van een smartphone in één strak en veilig device dat u in een dock kunt plaatsen op het moment dat u het even wat groter wilt aanpakken.

MCS is gecertificeerd HP partner en leverancier. Wij helpen u graag!

Mega Computer Services (MCS) is gecertificeerd HP Partner en leverancier. Zie onze HP Certificaat hieronder:

Contact Ons

Neem gerust contact met ons op! via e-mail adres info@megacomputerservices.nl of vul het contactformulier in of bel ons op (0252) 211 211 voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. U wordt altijd binnen 24 uur teruggebeld of teruggemaild.

U bent ook van harte welkom in onze Showroom aan de Vennestraat 36d in Lisse. De koffie staat voor u klaar!