Algemene Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van FENIT, gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003 van toepassing. Een exemplaar zenden wij u desgewenst kosteloos toe. Klik hier om de FENIT Algemene Voorwaarden te lezen en te downloaden.

Naast de zakelijke FENIT Algemene Voorwaarden hanteren wij voor consumenten de ICT-Waarborg Algemene Voorwaarden. Klik hier om de ICT-Waarborg Algemene Voorwaarden te lezen en te downloaden.

U heeft Acrobat Reader nodig om de bovengenoemde documenten te kunnen lezen. Deze kunt u hier gratis downloaden.

Tarieven en Betaling:

Hier vindt u een overzicht van onze tarieven voor particulieren en bedrijven, plus een handige lijst van de woonplaatsen binnen de regio’s waar wij werken.

Particulieren

Huisbezoek vanaf € 45,- voor de eerste 3  kwartier, daarna € 15,- per kwartier (bedragen inclusief 21% btw).

Tarieven:

  • Laptop/computer reparatie/installatie vanaf € 85,- (exclusief onderdelen, indien nodig inclusief ophalen en terugbrengen)
  • Onderhoud en ondersteuning aan alle Apple apparatuur: € 85,- per uur
  • Tarieven spoedinstallaties en reparatie op aanvraag

Bel voor informatie

Bedrijven

Consult vanaf € 63,75- voor de eerste 3 kwartier, daarna  € 21,25- per kwartier (bedragen exclusief 21% btw).

Tarieven:

  • Laptop/computer reparatie/installatie vanaf € 85,00 (exclusief onderdelen, indien nodig inclusief ophalen en terugbrengen)
  • Server gerelateerd werkzaamheden: € 85,- per uur
  • Onderhoud en ondersteuning aan alle Apple apparatuur: € 85,- per uur
  • Tarieven spoedinstallatie en reparatie op te vragen

Bel voor informatie

Alle betalingen vinden contant plaats, tenzij anders is overeengekomen. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief 21% BTW en materiaal. Bij hulp aan huis en bedrijf wordt per bezoek tenminste 3 kwartier werktijd in rekening gebracht, er zijn geen voorrijkosten binnen de Bollenstreek*. Buiten de Bollenstreek worden er voorrijkosten berekend vanaf €25,-.

Avonduren, Weekend en Spoedgevallen

  • Maandag t/m vrijdag 18:00 - 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 – 18:00 uur
  • Uurtarief +50%

Voorrijkosten

Wij berekenen geen voorrijkosten als u een service-abonnement heeft en/of gevestigd bent binnen de Bollenstreek*. Buiten de Bollenstreek worden er voorrijkosten berekend vanaf €25,-.

* Onder Bollenstreek valt: Bennebroek, Beinsdorp, Buitenkaag, De Zilk, Getsewoud, Hillegom, Kaageiland, Katwijk, Lisse, Lisserbroek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en Zwaanshoek.

Privacyverklaring

Klik hier om onze Privacyverklaring te lezen. Het privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Mega Computer Services (MCS), Vennestraat 36D, 2161 LE Lisse.

Voorwaarden en reglement Computercursusdeelname iPad Actie:

Dit reglement is van toepassing op promotionele kansspelen die door Mega Computer Services (MCS) op de MCS-Facebookpagina, op MCS website en die via reclame enadvertentie worden gehouden. MCS behoudt zich het recht voor om de Computercursusdeelname iPad Actie, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de voorwaarden en/of de prijzen te wijzigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding jegens deelnemers aan de Computercursusdeelname iPad Actie gehouden te zijn. Klik hier om de hele voorwaarden en reglement verder te lezen.

Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over het door u gekochte product. Doe dit - mede om eventuele schade te beperken - zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Wordt een klacht niet naar tevredenheid van de consument opgelost, dan kan deze gebruik maken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelingsformulier op www.ictwaarborg.nl in te vullen.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Algemene Voorwaarden                                                    Privacybeleid                                                    Contact