MCS Tips!Uncategorized

Alles voor Papa’s! Maak van Vaderdag 2017 de leukste Vaderdag ooit!

De leukste Vaderdag 2017 nieuwsbrief. Met allemaal interessante informatie en weetjes. Van de geschiedenis tot ontbijtideetjes en van de aller leukste Vaderdag cadeau’s en knutsel tips om met Vaderdag te knutselen tot aan de super lieve gedichten. Het is allemaal hier te vinden. 

Maak van Vaderdag 2017 de leukste Vaderdag ooit!

 

Op zoek naar een Vaderdag cadeau? De leukste tips en cadeau ideeën!

Je vader verrassen met een leuk cadeautje? Doe hier inspiratie op voor mooie Vaderdagcadeaus. Wat moet je namelijk nu weer kopen voor kado?  Wij hebben alle cadeau tips van dit jaar op een rijtje gezet.

MCS Vaderdag Cadeau Tips!

Handig voor thuis en op vakantie een 4 poort USB snel-oplader voor Smartphone en Tablets. Handig om mee te nemen op vakantie. Hiermee laad je tot wel 4 apparaten tegelijk op!

 

Productbeschrijving

4-poorts usb thuislader, vakantielader SNELLADER 3.1A 15W

Ook vaak een tekort aan oplaadmogelijkheden?

  • Hiermee laad je tot wel 4 apparaten tegelijk op!
  • Ideaal voor het laden van je iPad, iPhone,Smartphones,tablets en andere usb laadbare apparaten.
  • Makkelijk voor op vakantie in je hotelkamer of op de camping!
  • Compact van formaat dus makkelijk mee te nemen.
  • Prijs: €14,75
  • Direct te bestellen bij ons ‘MCS MegaStore’

 

Vaderdag gedicht? Kijk voor een leuk gedicht in onze gedichtjes top 10
Vaders vinden een gedicht op altijd erg leuk. Zeker als je het gedichtje uit je hoofd opzegt. Kijk in de gedichtjes top 10 of er een leuk rijmpje of versje voor jouw vader tussen zit. Verras hem op zijn leukste dag van het jaar met een origineel gedicht!

 

Wat je altijd al wilde weten: alle leuke vadersfeestdag informatie en op een rij
Hier lees je alles over vaders mooiste dan van het jaar. De geschiedenis, in andere landen, wat is leuk om zelf te maken, wanneer is de grote dag dit jaar, spreuken en gezegden maar vooral: welk cadeautje vindt hij nu het leukst om te krijgen!

 

Kleurplaat inkleuren? Pappa verrassen? Kijk voor de leukste kleurplaten voor pappie
Pappa’s vinden alle zelfgemaakte kado’s het leukst. En vooral leuke tekeningen en een mooie kleurplaat weten ze erg te waarderen. Dus print de kleurplaten snel uit en kleur ze in. Je zult zien dat zijn dag met dit speciale door jou ingekleurde cadeau niet meer stuk kan.

De leukste Vaderdag 2017 verras site! Met leuke cadeau en knutselen tips!

 

Vaders willen maar twee dingen: uitslapen en ontbijt op bed
Wat vinden vaders nu eigenlijk het allerleukste cadeau? Precies: het ontbijt, en niet al te vroeg welteverstaan. Een ontbijt op bed het liefst. Maar wat vinden vaders nu eigenlijk het lekkerst? Daar kunnen wij kort over zijn: een ontbijt met alles erop en eraan.

 

Wat pappies altijd leuk vinden is een leuke knutsel
Wie vindt het nu niet leuk om een leuk knutsel cadeau te krijgen? Daar moet je echt je best op doen. Vaders zijn er namelijk dol op. En je weet de belangrijkste regel voor een knutsel: hoe groter hoe beter.

 

Wat is eigenlijk de datum Vaderdag dit jaar. Wanneer is het zijn dag?
Wat is nu eigenlijk de datum van Vaderdag 2017? Oftewel, de datum van leuke dingen doen met pappa dag. Wanneer moet je weer nadenken over een verrassend knutselidee? Wanneer moet je weer op zoek naar een leuke verrassing?

 

Jouw doel is om dit jaar onvergetelijk te maken

Laten we eerlijk zijn. Vader zijn is hard werken. Peuterpubertijd, zindelijk maken, naar zwemles, rode hond, vrij van school, puberen, ‘lust ik niet’, ‘wil ik niet’, ‘doe ik niet’. Deze dag is een mooie traditie om duidelijk te maken dat het opvoeden en op laten groeien van kinderen de nodige zweetdruppeltjes met zich meebrengt. Hoe is deze feestdag ontstaan? Welk cadeaus worden er gegeven. Wanneer is het dit jaar pappa’s dag der dagen? De allerbeste manier om deze zondag in juni te vieren is om met vaders iets leuks te gaan doen.

Lees alle weetjes over papa’s verwendag

Bekijk hier het laatste nieuws en de leukste weetjes voor pappies leukste dag van het jaar. Wat ga je dit jaar weer in elkaar knutselen voor die lieve pappie. Welk gedichtje komt erbij. Welke ontbijttips kun je goed gebruiken. Lees het allemaal hier. En denk om het cadeautje. Die mag je niet vergeten. Onderzoek voor de zekerheid deze leuke cadeau tips en ideeën. Ze zeggen wel stoer dat ze niets willen en er niet om geven, maar stiekem hopen ze toch dat je iets leuks voor ze hebt. Denk er wel om: uitslapen is een belangrijk onderdeel van het begin van de dag. Laat hem lekker liggen zodat jij het ontbijt goed kan voorbereiden. Maak er dit jaar iets moois van.

Leuke dingen doen op vaders mooiste dag van het jaar

Kijk, dit is voor vaders de leukste dag van het jaar. En precies… jij moet daar voor zorgen. En het mooie is dat jij daar ook nog eens zelf van kan profiteren. Want op zijn feestdag ga je iets leuks doen met je vader. Het is niet alleen een cadeautjes of een ontbijtje op bed dag. Zondag ga je er op uit om met zijn allen iets leuks te gaan doen. Dus trek alles uit de kast om je vader te verwennen én trek er met z’n allen op uit om zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Denk er wel om, de verrassing is het leukste deel van het Vaderdagcadeau.

Zorg dat hij deze verwendag nooit meer vergeet

Maar vergeet vader niet te verwennen want dat hoort erbij. Dus begin de dag met een ontbijt op bed. Vergeet niet dat vaders graag wat langer wil slapen. En dat doe je op zijn mooiste dag van het jaar. Pappa slaapt dan uit! Ondertussen maak jij het ontbijt. Zoals hij dat wil, met koffie en als het even kan een gekookt eitje. Zorg dat hij Vaderdag 2017 nooit meer zal vergeten!

 

MCS wenst u een hele fijne Vaderdag!

 

Bron: Internet artikelen