MCS Tips!Uncategorized

Apple opent grote nieuwe campus in april (Apple Park)

Apple zal zijn nieuwe, grote campuslocatie in april voor personeel openen. De locatie gaat Apple Park heten. Dat heeft Apple bekendgemaakt. De campus is ruim 70 hectare groot en zal bezet worden met 12.000,00 medewerkers.

Apple Park is al langere tijd in aanbouw. De grotere locatie moet het nieuwe hoofdkantoor worden voor de Amerikaanse techgigant. Hoewel de deuren in april openen voor personeel, zal het nog een tijd duren totdat alle 12.000 werknemers op de campus kunnen werken. Volgens Apple zal de verhuizing in totaal zes maanden in beslag nemen. Zie hieronder een korte impressie filmpje van deze prachtige compus gebouw.

 

 

Steve Jobs Theater in Apple Park

Aanstaande vrijdag 24 februari zou Steve Jobs 62 jaar geworden zijn. Om Steve Jobs te herinneren benoemt Apple het theater op het Apple Park dan ook tot het Steve Jobs Theater. Dit theater wordt later in het jaar geopend en bevat in totaal 1000 zitplaatsen. Het gebouw is een grote glazen cilinder en is gevestigd bovenop een berg. Dit is het hoogste punt in het Apple Park.

Apple Park Steve Jobs Theater.

Behalve de plek voor werknemers en het nieuwe theater, bevat het Apple Park ook een centrum voor bezoekers. Hier vind je dan ook een eigen Apple Store en een café dat vrij te bezoeken is voor het publiek. Er is ook een fitness center voor werknemers van 100.000 vierkante voet.

Bron: Apple en internet artikelen.