Bent u klaar voor de toekomst? Wij wel!

Digitaal Fit met MCS! Leuker en makkelijker!

MCS is er voor iedereen die digitaal fit wil blijven. Of u nu zelf online uw bankzaken wilt regelen, op uw tablet of smartphone het nieuws volgt of contact hebt met uw familie via videobellen en Chatberichten; het helpt als u precies dát kunt doen, wat uw leven aangenamer maakt.

MCS helpt u verder met stap voor stap-informatie aan huis of op onze kantoor over populaire onderwerpen als Windows 10, starten met uw tablet of smartphone of eenvoudig gebruik maken van uw Smart-TV. Ook MCS levert hulp en ondersteuning bij het aanschaffen, installeren en inrichten van al uw Digitale Thuisapparatuur. Komt u er even niet uit? Dan staan onze deskundige voor u klaar. Via internet, per telefoon, op ons kantoor en bij u thuis!

Maak gebruik van onze privé en in groepsverband cursussenaan huis of op onze kantoor. Ook MCS organiseert regelmatig GRATIS Workshops. Meldt u aan voor deze nuttige workshops. Op deze manier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkeling en beveiliging van al uw digitale apparatuur.