Let OP! Uw Norton abonnement zelf verlengen is niet voldoende!

Let Op! Uw Norton abonnement zelf verlengen via internet is niet voldoende! Was het maar zo makkelijk zoals Norton dat zelf beweert.

Er moet nog veel meer dingen gebeuren om uw Norton Programma 100% Functioneel te krijgen! Doet u dat niet dan werkt uw Norton programma niet helemaal goed en zoals het hoort te zijn. Een Onderhoud en een Jaarlijkse APK- Keuring zijn echter nodig om uw computer te beschermen tegen Malware, Virussen, Spyware en Hackers!

U kunt het vergelijken met een jaarlijkse APK-Keuring van uw Auto of van uw CV-Ketel. Norton verlengt alleen uw Licentie maar de Auto-Inspecteur moet eerst op zijn plaats uw Auto nakijken en Goedkeuren. Helaas dat gebeurt dus niet, Norton komt niet bij u thuis en het zal ook niet gebeuren. Zie hieronder Norton Waarschuwingsberichten van de afgelopen dagen.

Back To School Actie: Mega Computer Services (MCS) biedt u een GRATIS Norton Pakket t.w.v. €89,- bij aanschaf van een nieuwe Laptop! Maak Nu een afspraak (0252) 211 211 of stuur een e-mail bericht naar info@megacomputerservices.nl

Norton Waarschuwingsberichten van de afgelopen dagen:

1. Norton Bericht: ‘In gevaar: Uw browser wordt niet beveiligd tegen inbraakpogingen’. “Dit probleem is verholpen in onze nieuwste update. Voer LiveUpdate uit om de recentste updates op te halen.Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center”.

2. Norton Bericht: “De Norton-extensie voor de browser kan niet communiceren met de Norton Security-toepassing’. Als u dit probleem wilt oplossen, moet de nieuwste versie van Norton op uw PC zijn geïnstalleerd en uw Norton Browser-extensie opnieuw installeren, toevoegen en configureren.

3. Norton Bericht: Controleer Instellingen van Inbraakpreventie en browserbeveiliging. “Inbraakpreventie scant alle netwerkcommunicatie van en naar uw computer en vergelijkt deze informatie met een verzameling aanvalshandtekeningen. Dit zijn gegevens aan de hand waarvan aanvalspogingen kunnen worden geïdentificeerd van aanvallers die bekende zwaktes in programma’s of besturingssystemen uitbuiten. Inbraakpreventie beveiligt uw computer tegen de meeste internetaanvallen.”

4. Let op Delen van uw Creditcard Gegevens is Verplicht bij Norton (een review van een Bol.com klant): “Prima beveiliging, ik gebruik al jaren norton. helaas deze teruggestuurd want ondanks dat je al betaald hebt kun je het product pas gebruiken nadat je eerst je credit card gegevens of je bankgegevens doorgeeft bij Norton. Hierna zit je vast aan een verplichte verlenging ieder jaar. Dit kun je wel naderhand stopzetten maar dan heb je dus al wel je bankgegevens gedeeld met norton. jammer dat dit niet vermeld staat bij de productomschrijving. Je hebt bij de installatie namelijk niet de keuze om het product te gebruiken zonder het delen van privacy gevoelige informatie”.

Let dus op! Norton heeft een inbouwde ‘Online Digitale Geautomatiseerde Robot’. Norton heeft dus alles online geautomatiseerd. Zelfs het ‘Automatische Verlengen’ van uw Noron Abonnment Staat standaard aan. U moet het dus zelf uitzetten als u geen automatische geld van uw rekening wordt afgehaald. Mega Computer Services (MCS) doet dat niet. Wij werken met Mensen en niet met Robots. U bent voor ons De Koning(in)! Wij helpen u graag en zoals u weet wij komen een keer per jaar bij u thuis om al uw PC’s direct te controleren met een menselijke oog (jaarlijkse APK-Keuring). U kunt het vergelijken met een jaarlijkse APK-Keuring van uw Auto of van uw CV-Ketel. Norton verlengt alleen uw Licentie Code en verder moet u het programma zelf installeren, onderhouden, regelmatig updaten.

Als u niet weet wat u moet doen dan heeft u een groot probleem. Laat dus minimaal één keer per jaar uw PC’s nakijken en laten onderhouden door een deskundige. Dit geeft u een Lekkere Veilige Gevoel op de Snelweg. Wij kunnen u van dienst zijn!

Conclusie:
Zelf bestellen en verlengen van uw Norton Abonnement bij Norton is niet voldoende!  Er zit een addertje onder het gras. Norton verlengt weliswaar uw huidige abonnement maar installeert de Nieuwe Norton versie niet, uw Norton Programma wordt niet vanzelf goed ingesteld, uw Webbrowser en Chrome Extensies worden niet vanzelf geïnstalleerd om u te beschermen tegen Hackers, internetbankieren en identiteitsdiefstal. Ook Norton heeft een inbouwde ‘Online Digitale Geautomatiseerde Robot’Zelfs het ‘Automatische Verlengen’ van uw Norton Abonnement Staat Standaard Aan. U moet het dus zelf uitzetten om te voorkomen dat automatische geld van uw rekening wordt afgehaald. Ook ondanks dat u al betaald hebt kunt u het product pas gebruiken nadat u eerst uw Creditcard gegevens of uw bankgegevens doorgeeft bij Norton. Hierna zit u dus vast aan een verplichte verlenging ieder jaar. Bezoek onze website voor meer beveiligings-Tips op https://www.megacomputerservices.nl

U kunt bij ons een afspraak maken om uw Norton abonnement te verlengen + installeren van de Nieuwste Versie van Norton Security Deluxe + de jaarlijkse APK-Keuring voor al uw PC’s.

U kunt in iedere geval uw Laptop of PC’s bij ons kantoor in Lisse brengen voor een Jaarlijkse APK-Keuring en voor een Schoonmaak beurt. Maak Nu een afspraak (0252) 211 211 of stuur een e-mail bericht naar info@megacomputerservices.nl.

Heeft u nog vragen of hulp nodig hebt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groeten,

ing. Megahed Abd El Nabey
ICT-Adviseur/Consultant

30 Jaar Ervaring in ICT- Dienstverlening

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Als je ons niet kunt missen.

Mis niet langer de laatste nieuws, beste aanbiedingen en de nieuwste producten. Met MCS-nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in!