MCS wenst u een gelukkig en gezond 2024!

Wij helpen u graag!

Begin het nieuwe jaar 2024 met een frisse start! Ontdekt alle mogelijkheden op computergebied. Van beveiliging van uw PC, Laptop, Tablet en Mobile Phone tegen Virussen, Spyware, Malware en Heckers t/m het aanschaffen, installeren en onderhouden van al uw “Home draadloze en mobile apparatuur”.

Waarom MCS?

Op 1 januari 2024 bestaat MCS 19 jaar! MCS onderscheidt zich duidelijk van een andere computer leverancier. Bij een computerwinkel krijgt u een doos in uw hand en u zoekt het thuis of op kantoor maar uit. Bij MCS is dat niet zo. MCS levert een complete oplossing (advies, verkoop, installatie, onderhoud, hulp aan huis en computertraining).
Ook komen wij een keer per jaar bij u langs voor een jaarlijkse APK-keuring.

Herkent u dit? U heeft van alles aangeschaft maar niets werkt optimaal en dit sluit niet aan uw wensen. U gebruikt doorgaans maar 5% van de functionaliteit van uw computerapparatuur en dat is zonde van uw investering. Daarom levert MCS een complete oplossing. MCS levert kwaliteit tegen scherpe prijzen met een uitstekende service en dat ziet men graag.

Klant is Koning(in)

Stelregel nummer één voor een goede dienstverlening: klant is koning. Bij MCS realiseren we ons dagelijks dat automatisering in dienst moet staan van de gebruiker, en niet andersom. Daarom staan onze klanten voorop in alles wat we doen.  Alleen op die manier kan MCS u van dienst zijn met de best mogelijke computerservice. Dat is namelijk onze voornaamste doelstelling. Klantvriendelijkheid en een persoonlijke benadering zijn voor ons dan ook een belangrijke prioriteit.

Deskundig en betrouwbaar

Wat we bij MCS belangrijk vinden, is dat we deskundig en betrouwbaar zijn (zie hier onze klantervaringen, ons keurmerkcertificaat).

Wij beschikken bijvoorbeeld over diepgaande kennis op het gebied van hardware en software (ruim 30 jaar ervaring). Wij maken vooraf heldere afspraken over werkzaamheden en de daarbij behorende tarieven. Daarmee weet u zeker dat al uw PC- en/of automatiseringsvragen beantwoord zijn na afronding van onze werkzaamheden, en dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

MCS APK-Keuring

Internetcriminelen worden steeds inventiever. Als bezitter van diverse ICT-apparaten (PC, Laptop, Tablet en Mobile Phone) zal u uzelf  hiertegen moeten weren anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan bent u de dupe van bijvoorbeeld identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren.

MCS APK-Keuring is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals uw PC, Laptop, Mobile Phone en Tablet. Het is een veiligheidskeuring die minstens 7 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updaten. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, zolang u niet alles hebt gedaan aan de technische beveiliging van uw ICT-apparatuur. MCS APK-Keuring biedt de zekerheid van goede beveiliging.

Laat al uw thuis draadloze apparaten (PC, Laptop, Tablet en Mobile Phone) APK keuren! Dat geeft een veilige gevoel. Maak direct een afspraak! Wij komen bij u langs alles controleren en deskundige beveiligingsadvies geven! Geen Voorrijkosten! 30 jaar ervaring in ICT.

Contact Ons

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252 – 211 211 of via het Contactformulier. U bent ook van harte welkom op ons kantoor aan de Vennestraat 36D te Lisse. Wij beantwoorden al uw vragen en maken een vrijblijvende offerte voor u. De koffie staat voor u klaar!

Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groeten,

ing. Megahed Abd El Nabey
ICT-Adviseur/Consultant

Mega Computer Services (MCS)
Tel: 0252-211 211
Mob: 06-532 559 11
Vennestraat 36D, 2161 LE Lisse
E-mail: info@megacomputerservices.nl
Service: www.megacomputerservices.nl
Webshop: www.mcsmegastore.nl