MCS Tips!Uncategorized

Microsoft Hololens! Bent u klaar voor de toekomst? Wij wel!

Prachtig mooie Microsoft Hololens! Ms HoloLens is een nieuwe mixed reality-bril. Ik heb het zelf ervaren, heel mooi belevenis! Het is niet te geloven wat je ziet! Net echt. Zie filmpje hieronder! Is nu te koop vanaf €3.000,-.

 

Ms HoloLens is een nieuwe mixed reality-bril:

Microsoft heeft de ‘holografische computer’ Hololens onthuld: een mixed reality bril (combinatie van virtual reality en augmented reality) waarmee gebruiker hologrammen in de echte wereld kunnen zien en manipuleren. Anders dan bij vr-brillen zoals Oculus Rift is de Hololens doorzichtig, zodat dragers van de bril de echte wereld nog steeds kunnen zien. De Hololens werkt draadloos en zonder smartphone of computer. Op de glazen worden de zogenoemde hologrammen getoond, die ook met handbewegingen te manipuleren zijn.

De headset draait op Windows 10, en de software zit dan ook ingebouwd in elk Windows 10-apparaat. Microsoft spoort zijn gebruikers aan om zelf hologrammen te maken en hoopt dat uiteindelijk de hele woonkamer wordt omgetoverd tot een soort computeromgeving. Volgens Microsoft zijn apps in alle soorten en maten geschikt voor het holografische platform: van Skype, tot apps als Netflix of Spotify.

Om het platform te ondersteunen heeft Microsoft Holostudio uitgebracht, een softwarepakket waarmee hologrammen gemaakt kunnen worden.
De Hololens wordt uitgebracht rond dezelfde tijd als Windows 10, waarschijnlijk later dit jaar.

Bent u klaar voor de toekomst? Wij wel!

MCS is er voor iedereen die digitaal fit wil blijven. Of u nu zelf online uw bankzaken wilt regelen, op uw tablet of smartphone het nieuws volgt of contact hebt met uw familie via videobellen; het helpt als u precies dát kunt doen, wat uw leven aangenamer maakt. MCS helpt u verder met stap voor stap-informatie aan huis of op onze kantoor over populaire onderwerpen als Windows 10, starten met uw tablet of smartphone of eenvoudig gebruik maken van uw Smart-TV. Ook MCS levert hulp en ondersteuning bij het aanschaffen, installeren en inrichten van al uw Digitale Thuisapparatuur. Komt u er even niet uit? Dan staan onze deskundige voor u klaar. Via internet, per telefoon, op ons kantoor en bij u thuis!

Maak ook gebruik van onze privé en in groepsverband cursussen aan huis of op onze kantoor. Ook MCS organiseert regelmatig GRATIS Workshops. Meldt u aan voor deze nuttige workshops. Op deze manier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkeling en beveiliging van al uw digitale apparatuur.