MCS Tips!Uncategorized

Pakketjes bezorgen met drones! MCS doet internationaal mee met Amazon!

Het lijkt sciencefiction maar voor Amazon is het ‘serious business’. Onlangs onthulde het e-commercebedrijf namelijk dat het bezig is met de ontwikkeling van onbemande drones die pakketjes tot maximaal 5 kilo kunnen bezorgen. Op dit moment is Amazon al druk bezig met het testen van het systeem wat omgedoopt is tot “Prime Air System”.

Met Prime Air worden pakketjes in een kleine plastic container verpakt en in een distributiecentrum met een lopende band naar een drone getransporteerd. Via een kliksysteem wordt de container vervolgens aan de drone bevestigt en kan deze zijn reis beginnen. Als de drone uiteindelijk na aankomst bij de klant het pakketje voor de deur heeft afgeleverd, vliegt ze weer terug naar het distributiecentrum. Om een indruk te krijgen kijkt u hieronder naar het Amazon introductie filmpje.

 

 

Stel je voor. Na het bestellen van een boek, een smartphone of ja, waarom ook niet – een pizza – landt er binnen 30 minuten een drone voor je deur met je bestelling. Want dat is Amazon’s doel; het nog verder inkorten van de huidige leveringstijden en wel zover dat elke consument er zeker van kan zijn dat zijn of haar bestelling binnen een half uur geleverd wordt.

 

MCS doet internationaal mee met Amazon

MCS is gestart met het verkopen van online producten in 5 Europese landen (Amazon UK, FR, DE, IT en ES). Wij willen groeien en dat doen wij samen met Amazon! MCS is een professionele bedrijf en is aangesloten bij Amazon UK als FBA (Fulfillment By Amazon). Wij hebben ook een “Prime” Label gekregen van Amazon, wat houd in dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Ook het voordeel ervan is dat u verzekerd bent van een betrouwbare online verkoper! Zo kunnen wij onze klanten de beste en goedkoopste producten aanbieden naast onze uitstekende service. Klant is koning bij MCS.

 

MCS MegaStore (MCS Online Producten)

U kunt vanaf vandaag bij “MCS MegaStore” online o.a. computer accessoires kopen. Zie hier onze Online producten op Amazon!

Om goed van start te gaan en om meer te kunnen verkopen hebben wij u hulp nodig! U kunt eenvoudig op Amazon “Reviews” plaatsen over ‘MCS MegaStore’ producten die u koopt, in ruil daarvan krijgt u “GRATIS” Producten of “Kortingen” aangeboden.

 

Heeft u na uw bezoek aan onze  “MCS MegaStore”  nog vragen of wilt u een afspraak maken? Mail dan ons op onze E-mail adres info@megacomputerservices.nl of vul hiernaast rechts het contactformulier in of bel naar 0252-211 211 voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. U wordt altijd binnen 24 uur teruggebeld of teruggemaild.

U bent ook van harte welkom in ons nieuwe bezoekadres aan de Vennestraat 36d in Lisse. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak op een voor u geschikt moment. U kunt hier een routebeschrijving vinden naar ons kantoor in Lisse.

 

Bron: Amazon en internet artikelen