Hulp op Afstand

Hulp op afstand! 100% veilig tijdens de Coronavirus uitbraak!
Mega Computer Services biedt u ook ‘Hulp op Afstand’ om uw computerprobleem snel en eenvoudig op te lossen.
De computerdeskundige analyseert het probleem op afstand terwijl u op uw scherm meekijkt en lost hij het op! Maak nu een afspraak (0252) 211 211.
Lees hier meer!

Verkoop, Installatie, Reparatie, Hulp aan huis

Begin het nieuwe jaar met een frisse start!
Ontdekt alle mogelijkheden op computergebied
Vandaag besteld morgen in huis
Alles installeren thuis of op uw kantoor
Beveiliging thuisnetwerk + Jaarlijkse APK-Keuring
30 jaar ervaring in ICT-Dienstverlening
Snelle service, op dezelfde dag nog geholpen
Geen Stress, Bel MCS (0252) 211 211

Bezoek onze Webshop www.mcsmegastore.nl

Bekijk hier onze Klantervaringen 
    Beoordeling: 4,9/5  

Data Recovery, Backup en Cloud Diensten

Uw Data Veilig! Ook bij MCS bent u aan het juiste adres. Waardevolle familie foto’s, documenten of bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Deze bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden….. Lees hier meer

Ondersteuning Apple apparatuur

Apple Specialist nodig? U kunt Mega Computer Services ook inschakelen voor onderhoud en ondersteuning aan alle Apple apparatuur. Zowel voor hard- als softwarematige wensen en storingen kunnen wij u van goede oplossingen voorzien. Maak direct een afspraak!

Hulp aan huis en bedrijf

Met 30 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening is Mega Computer Services (MCS) hét adres waar u terecht kunt met al uw vragen over en problemen met uw computer. Maak direct een afspraak! Wij komen u zo snel mogelijk helpen. Geen Stress, Bel MCS! (0252) 211 211.

Computercursussen

MCS organiseert diverse computercursussen, met een ervaren docent u in uw eigen omgeving vertrouwd maakt met alle ins en outs van uw computer. Onze trainingen zijn zowel gericht op particulieren als op het bedrijfsleven.

Verkoop

Bent u op zoek naar een maatwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MCS levert een complete oplossing (advies, verkoop, installatie en onderhoud). MCS is partner van HP en heeft diverse HP certificaten met succesvol behaald. Bezoek onze Webshop www.mcsmegastore.nl

Advies

MCS adviseert u graag bij de aanschaf van een nieuwe computer, laptop, tablet, printer, smart Phone/TV. U bent ook van harte welkom in onze Showroom aan de Vennestraat 36d in Lisse. De koffie staat voor u klaar!

Internet en e-mail problemen

Werkt uw e-mail en/of internet niet meer? of heeft u een trage Wifi-verbinding? Maak direct een afspraak voor hulp aan huis! Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Computer / Laptop Reparatie

Is uw computer/laptop traag of start helemaal niet meer op? Of is je pc gehackt, virus of malware opgelopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres (30 jaar ervaring). Met onze computer reparatie service zorgen wij dat u binnen no-time weer online bent. U wordt op dezelfde dag nog geholpen!