MCS Tips!

Test: Kun jij phishingsites herkennen?

Stel: je krijgt een e-mail van je bank waarin je wordt doorgestuurd naar de website. Hier moet je inloggen om bij bepaalde gegevens te kunnen. Grote kans dat het phishing is. Weet jij hoe je dit kunt herkennen? Doe de test!

Bovenin de browser waarin je de Megacomputerservices?!-site hebt geopend, staat de naam van de webpagina waarnaar je op dit moment kijkt. Er staat: https://www.megacomputerservices.com/test-kun-jij-phishingsites-herkennen/

De URL is het webadres van een webpagina. Oplichters maken zo’n URL na, en veranderen dan één klein dingetje, waardoor je denkt dan dat je op een vertrouwde site zit. Dit is dan alleen niet zo.

Kun jij ontdekken welke URL van de bank is?

Vraag 1: Welk van de onderstaande websites is echt van de Rabobank?

Vraag 2: Welk van de onderstaande websites is echt van ING?

Vraag 3: Welk van de onderstaande websites is echt van SNS Bank?

Benieuwd naar de antwoorden? Die kun je hier vinden.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen telefoonnummer (0252) 211 211. Wij helpen je graag! MCS bestaat al 14 jaar tot uw dienst!


Hoe kan ik mijn alle thuis draadloze apparaten (PC, Laptop, Tablet en Mobile Phone) Beveiligen?

Internetcriminelen worden steeds inventiever. Als bezitter van diverse ICT-apparaten (PC, Laptop, Tablet en Mobile Phone) zal je jezelf  hiertegen moeten weren anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan ben je de dupe van bijvoorbeeld identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren.

Het MCS-Keurmerk is er voor de technische beveiliging van al je ICT-apparatuur zoals uw PC, Laptop, Mobile Phone en Tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 7 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updatet. Net als bij de APK van je auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, zolang je niet alles hebt gedaan aan de technische beveiliging van je ICT-apparatuur. Het MCS-Keurmerk biedt de zekerheid van goede beveiliging.

Laat al uw thuis draadloze apparaten (PC, Laptop, Tablet en Mobile Phone) APK keuren met het MCS-Keurmerk!
Maak direct een afspraak! Wij komen bij u langs alles controleren en deskundige beveiligingsadvies geven! Geen Voorrijkosten! 30 jaar ervaring in ICT!

Wij helpen je graag!

Met vriendelijke groeten,

ing. Megahed Abd El Nabey

ICT-Adviseur/Consultant

Mega Computer Services (MCS)
Tel: 0252-211 211
Mob: 06-532 559 11
Vennestraat 36D, 2161 LE Lisse
E-mail: info@megacomputerservices.nl
Service: www.megacomputerservices.nl
Webshop: www.mcsmegastore.com

Bron: Het TV Programma Opgelicht!