Thuiswerken? 5 dingen die je nodig hebt!

Inmiddels staat Nederland volledig in het teken van het coronavirus COVID-19. We kunnen ons voorstellen dat alle maatregelen ook effect hebben op jouw dagelijkse leven. We wensen je dan ook veel gezondheid toe in de komende periode.

Er wordt van ons gevraagd dat we met elkaar extra voorzichtig zijn in deze tijd en natuurlijk houden we ons ook als Mega Computer Services (MCS) daaraan. We houden rekening met RIVM richtlijnen, voor onze en jullie veiligheid. Binnen die richtlijnen helpen we onze klanten net als altijd met een deskundig advies.

Onze kantoor in Lisse is gewoon open en je kunt bij ons een  afspraak maken voor hulp aan huis. Wij staan altijd voor je klaar! Ook je kunt bij ons alles bestellen voor thuiswerken (1: Laptop, 2: PC, 3: Monitor, 4: Printer, 5: Printer inkt en Papier). Vandaag besteld morgen in huis. Wij komen de producten nog altijd bij u thuis bezorgen.

Bij een bezoek aan huis houden wij ons aan de gezondheidsregels van RIVM om tijdens de levering afstand te houden tot de klant en het schudden van handen te vermijden.

Alles wat je nodig hebt voor je thuiswerkplek:

                                 

MCS is HP gecertificeerd partner en leverancier sinds 2013.
Zie onze HP Partner Certificaat hieronder!

                                                                                                       

MCS is HP gecertificeerd Partner en leverancier
Bij Mega Computer Services (MCS) te koop
Vandaag Besteld Morgen in Huis!

De toegang tot het internet en het hebben van een goede ICT-infrastructuur zijn op dit moment cruciaal. Het is voor veel particulieren en bedrijven ondenkbaar dat dit in deze onzekere tijden wegvalt. Daarom is het kritiek dat wij verbonden blijven om zodoende op de hoogte te zijn en elkaar te houden van alle ontwikkelingen.

MCS garandeert je een Uitstekende Service!
Op alle HP Laptops heb je 2 Jaar Garantie + een Gratis Norton abonnement voor  één jaar!

Tijdelijke actie.  Bestel Nu hier uw nieuwe Laptop!
of via info@megacomputerservices.nl

Met ruim 30 jaar ervaring en als ICT- Adviseur/Consultant bij de Rijksoverheid te hebben gewerkt weet ik als geen andere hoe kwetsbaar de Overheid voor Cybercriminelen is.


Heb je nog vragen, advies of hulp nodig? Bel dan ons (0252) 211 211. Je bent ook van harte welkom bij onze kantoor in Lisse! Wij helpen je graag!