Wij zijn genomineerd voor de ICTWaarborg Awards, Stem op ons!

Beste Klanten en Relaties,

Ook dit jaar zijn we genomineerd voor de ICT Waarborg Awards, de prijs voor de beste ICT-Servicebedrijf van het jaar 2017. Omdat deze Award een publieksprijs betreft, zijn wij er zeer trots op dat wij in 2011 en 2013 de 2e en 3e prijs van de Provincie Zuid-Holland hebben gewonnen, dankzij uw stem!

Dit jaar doen we een gooi naar de winst op landelijke niveau. Indien u ook van mening bent dat wij de beste ICT-Servicebedrijf van het land zijn, kunt u hier of op onderstaande foto klikken om direct te stemmen. De stemperiode loopt tot en met 24 maart 2017, dus stem snel en maak kans op het winnen van een prachtige Laptop t.w.v. van €500,-.

 

 

De brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert voor de dertiende keer de ICTWaarborg Awards. De uitreiking van de verschillende Awards is op donderdag 29 juni 2017. De Awards mogen ieder jaar rekenen op veel aandacht in de verschillende media.

 

 

 

 

Wij zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de ICTWaarborg Awards in de categorie Servicebedrijf, stem op ons en maak kans op het winnen van een prachtige Laptop t.w.v. van €500,-.

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw stem!

 

Met vriendelijke groeten,
ing. Megahed Abd EL Nabey
Mega Computer Services (MCS)